Jouw Dierenwinkel in Amsterdam met de meest bijzondere vissen

Vissen
Bij Rainer Aquaria & Dierenspeciaalzaak hebben wij een ruim aanbod van diverse soorten zoetwatervissen. Momenteel zijn wij druk bezig met verbouwen. Ons assortiment word hiermee flink uitgebreid. Met trots kunnen wij melden dat wij het grootste aanbod vissen hebben van Amsterdam. Binnenkort kunt u op onze website bijhouden welke vissen wij in ons assortiment hebben.

Vissen benodigdheden
In het assortiment van onze dierenwinkel vindt u alle nodige middelen om uw vissen een gelukkig en vitaal bestaan te geven. Of u nou een groot aquarium bezit vol met tropische vissen of een eenvoudige vissenkom met een goudvis. Wij hebben alle benodigdheden die u voor uw vissen zoekt. Vissen benodigdheden.

  • Visvoer : Uw vissen hebben voeding nodig om te overleven. Onze dierenwinkel heeft het meest uitgebreide assortiment vissen voeding van Amsterdam. U vindt het bij ons allemaal. Van Koi Karper tot Goudvisvoer. Ons voer is in diverse hoeveelheden verkrijgbaar. Zo kunt u precies kopen hoeveel u nodig heeft.
  • Aquarium reinigers : Het is belangrijk om uw aquarium goed schoon te houden. Dit doet u met milieuvriendelijke producten. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar zuiver water is ook fijn voor uw vissen.


Bekijk de aquaria pagina voor meer informatie over het verzorgen van uw vissen en het onderhouden van uw aquarium. Of kom snel langs in onze dierenwinkel in Amsterdam Oost, en laat je adviseren door onze specialisten !