De dierenwinkel in Amsterdam-Oost voor jouw hond of kat!

Wij verkopen alles voor uw hond of kat
U bent een trotse eigenaar van een hond of kat in Amsterdam. Dan heeft u allerlei benodigdheden nodig om uw huisdier te verzorgen. Die vindt u bij onze dierenwinkel. Buiten alle essentiƫle benodigdheden hebben wij ook een uitgebreid assortiment om uw kat of hond eens lekker te verwennen.

Waarom katten benodigdheden ?
De liefde van het bezitten van een kat of poes kent geen grenzen. Ieder baasje weet hoeveel u om uw huisdier kunt geven. Het heerlijke gespin bij thuiskomst kan uw dag weer helemaal opfleuren. Wij van Rainer Dierenspeciaalzaak begrijpen dat. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment met de beste kattenbenodigdheden van Amsterdam. Het karakter van katten is erg verrassend, dat maakt ze ondoorgrondelijk. Dat maakt katten zo leuk! Over het algemeen zijn katten enorm lui en slapen ze veel, daarom vindt u bij ons in de dierenwinkel allerlei kattenmandjes. Katten hebben ook een jachtinstinct, helaas is er in Amsterdam geen echte wildernis dus probeer uw kat eens uit te dagen met een speeltje. Buiten deze artikelen die uw kat gelukkig maakt om is het natuurlijk ook erg belangrijk om uw kater of poes gezond te houden. Daarom vindt u in onze dierenwinkel alleen maar A-kwaliteit voeding, want dat is wat uw kat uiteindelijk wilt, het beste!

Kom snel langs in onze dierenwinkel en laat je adviseren door onze specialisten !
Waarom honden benodigdheden ?
Honden houden enorm veel van lekker buiten te wandelen. Door de mooie grachten van Amsterdam of rennen in de bossen of parken van Amsterdam. Om uw honden goed te kunnen laten genieten zijn de juiste hondenbenodigdheden vereist. Buiten de primaire behoeftes zoals een drink- en eetbak heeft uw hond ook comfort nodig. Uiteraard is het van belang dat u uw hond gezond houdt. Onze dierenwinkel in Amsterdam Oost heeft de beste merken in het assortiment voor de juiste verzorging en voeding.

Kom snel langs in onze dierenwinkel en laat je adviseren door onze specialisten !